Sauna & Ruoka

Hirsisauna Kuortanejärven rannalla

Sauno edullisesti Kuortanejärven rannalla vaikka perheen kanssa! Sauna sijaitsee aivan Kuortanejärven rannassa, urheiluopiston uimahallin vieressä. Liikuntahotelliin on matkaa n. 500 metriä. Saunasta pääsee uimaan Kuortanejärveen (avantoa ei ole, koska ranta niin matala). Hirsisaunassa (rakentamisvuosi 2001) on löylyhuone ja yksi yhteinen puku/takkahuone. Sopii hyvin mm. perheille. Lauteille mahtuu kerralla 4 – 5 henkilöä. Kiuasvaihtoehtoina on sekä sähkö- että puilla lämmitettävä kiuas. Erillistä pesu/suihkutilaa ei ole. Usein asiakkaat itse lämmittävät saunan, mutta tarvittaessa se voidaan myös lämmittää valmiiksi.  Hirsisauna

Kesto:  2 tuntia + mahdolliset lisätunnit
Ryhmäkoko:  1-7
Hinta: 30 €
Hintaan sisältyy: Saunan ja takkahuoneen käyttö. Asiakas lämmittää itse puilla saunan! Saunassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten sinne voi tuoda omia eväitä.
Toteutuspaikka: Kuortaneen Urheiluopisto, Opistotie 1, 63100 Kuortane.
Kohderyhmä: perheet ja pienet ryhmät
Toteutettavissa: ympäri vuoden
Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti
Lisämaksusta: Lisätunnit 15 €/tunti, pyyhevuokra 2,50 €/pyyhe. Mikäli toivotaan sauna valmiiksi lämmitettynä, hinta on 60 € /2 tuntia. Majoittuminen Liikuntahotellissa tai Kuortaneen Urheiluopistossa, kysy erilaisia vaihtoehtoja!
Asiakkaan omat varusteet: pyyhkeet, uima-asu uimista varten, pefletit, tarvittaessa hiustenkuivaaja

Varaukset ja lisätiedot:
Kuortaneen Urheiluopisto, myyntipalvelu
puh. +358 6 5166 111
E-mail
www

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy
+358 6 420 9090
E-mail
www