Sauna & Ruoka

Rantasauna Kuortanejärven rannalla

Tilava rantasauna sijaitsee aivan Kuortanejärven rannalla, Liikuntahotellin läheisyydessä. Saunoista pääsee verannoille vilvoittelemaan ja järveen uimaan. Vuonna 1990 rakennettu rantasauna sisältää kaksi erillistä saunaa ja pukuhuonetta sekä takkahuoneen. Saunoissa on sähkökiukaat ja lauteille mahtuu yhtä aikaa 10 – 15 henkilöä per sauna. Saunoille on myös erilliset suihku- ja pesutilat. Takkahuoneessa on pöydän ympärillä tilaa 22 henkilölle, mutta ikkunan vieressä kiertävät rahit ja nojatuolit laskien paikkoja on jopa 40:lle. Takkatilaa voi päiväsaikaan varata myös kokoustilaksi. Saunalla on täydet anniskeluoikeudet ja sinne on suunniteltu oma saunalista, josta ryhmä voi ennakkoon varata saunalle ruokailun tai pientä suolapalaa.  Rantasauna

Kesto: 2 tuntia + mahdolliset lisätunnit
Ryhmäkoko: 1-40
Hinta: 140 €
Hintaan sisältyy: Perusvaraus 2 tuntia (Saunat lämpiminä 1,5 tuntia, takkahuone käytössä 2 tuntia)Toteutuspaikka: Kuortaneen Urheiluopisto, Opistotie 1, 63100 Kuortane. 
Kohderyhmä: Yritys- , kokous- , työhyvinvointi- ja virkistyspäivien viettäjille, perhejuhliin, polttareihin ja asiakastilaisuuksiin.
Toteutettavissa: ympäri vuoden
Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti
Lisämaksusta: Lisätunnit 35 €/tunti, pyyhevuokra 2,50 €/pyyhe. Kokoustilana klo 8-16 välillä 37 €/1-2 tuntia, lisätunnit 11 €/tunti. Ruokailut ja juomat lisämaksusta; anniskeluoikeudet Sodexo Oy:llä. Majoittuminen Liikuntahotellissa tai Kuortaneen Urheiluopistossa, kysy erilaisia vaihtoehtoja!
Asiakkaan omat varusteet: Pyyhkeet, uima-asu uimaan mennessä

Varaukset ja lisätiedot:
Kuortaneen Urheiluopisto, myyntipalvelu
puh. +358 6 5166 111
E-mail
www

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy
+358 6 420 9090
E-mail
www