Sauna & Ruoka

Saunaehtoo Koskenkorvan mallihin!

Tervetuliaashömpsyt ja höpinät, saunoominen ja vihtoominen. Saunan jäläkehen syörähän vasta! Tutustuminen Koskenkorva-Museohon!

Tervetuliaashömpsyjen ja höpinöören jäläkehen syörähän ohorankryynipuuroa.  Vaatteet jätetähän Pesutupahan  ja Reino- ja Aino-tossut jalaas, trikoot ja saunatakki päällä, kävellähän pihan poikki aitokiuas-saunahan. Kastaurutahan kylymäkaivossa ja rentourutahan variparassa eli lämpimässä altahassa. Sääryllinen sekasaunoominen tapahtuu raitaaset Saunatrikoot päällä. "Puhtaina pulumusina" maistellahan ”kännikalat”, funktionaaliset salaatit, sörsselit ja syltyt, ”homehtunehet” loorat  sekä ”höyräytetyt” kasvikset, perunat, soosi ja kokolihaa lankulta; ohkaasina lirvuuna tai paksuuna hanttalehina. Kaffi ja makoonen kruunaa rentouttavan saunaehtoon. Koskenkorva-Museossa voi tutustua suomalaiseen alkoholipolitiikkaan ja krannin Altian viinatehtaan historiaan sanoin, kuvin ja esinehin.

 TrahteeriSaunaehtooKoskenkorvan
 

Kesto:  n. 5 tuntia
Ryhmäkoko:  20-40
Hinta: 67 €/hlö
Hintaan sisältyy: Puuro ja soppa, aitokiuassauna, kylymäkaivo, varipata, saunatrikoot, vihdat, pyyhkeet, ja talviaikaan tossut, saunatakit. Miehille ja naisille omat erilliset suihku- ja pukutilat.  Trahteeripöydän antimet alkoholittomien ruokajuomien kera. Koskenkorva-Museossa vierailu.
Toteutuspaikka:  Koskenkorvan Trahteeri, Sahantie 3, Koskenkorvalla viinatehtahan juurella
Kohderyhmä: Yritysryhmät, työyhteisöt, TyKy ja TyHy-ryhmät, mies- ja/tai naisryhymät, harrasteryhmät, perhejuhlijat
Toteutettavissa: tilauksesta ympäri vuoden
Palvelukielet: pohojanmaan murre, suomi, englanti
Lisämaksusta: Tervetuliaashömpsy, saunajuomat sekä ruokailun aikana viinit, snapsit, konjakit, savusaunan lämmitys

Varaukset ja lisätiedot:
Koskenkorvan Trahteeri, Päivi ja Martti Koskenkorva
puh. Emäntä: +358 400 719 392, isäntä: +358 50 371 0088
E-mail
www                      

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy
+358 6 420 9090
E-mail
www