Tapahtumakalenteri

SIRU - Lumihiutaleet -joulukonsertti, Lapua
08.12.2017
Klo 18.00

SIRU

The Voice of Finland -voittaja Siru (Airistola) konsertoi joulun alla Lapualla, Parkanossa ja Vaasassa!

Laulaja-lauluntekijä Sirun pitkään kytenyt haave toteutuu, kun hän konsertoi joulun alla kolmen kaupungin kattavalla minikiertueella. Lumihiutaleet- kiertue starttaa 8.12 Lapualta, kulkien 9.12 Parkanon kautta 23.12 Vaasaan! Konserteissa kuullaan Sirulle merkityksellisiä talvisia ja jouluisia kappaleita; Vanhempia ja tuoreempia joulukappaleita sekä Sirun omaa tuotantoa. Pääteemoina näyttelevät rauha, seesteisyys ja tunnelmointi.

”Joulu on mulle tärkeää aikaa. Joulu merkitsee rauhoittumista ja yhdessäoloa, hyvää ruokaa unohtamatta. On ihana päästä joulun ja talven tunnelmaan teidän kanssa Lumihiutaleet -konserteissa!”

Siru hurmasi katsojat äänellään The Voice of Finland -kilpailussa 2014. Kilpailun voiton myötä tehty Solmut -debyyttialbumi sai kuulijoilta ja kriitikoilta hyvän vastaanoton ja levyn singlet Sä et kulu pois, Kaksi naista, Lempi-ihminen ja Mustelmat ovat soineet myös paljon radioaalloilla. Siru osallistui Mustelmat -kappaleellaan Uuden Musiikin Kilpailuun 2015 päästen semifinaaleihin asti. Sirun uusin single Läpikulkumatkalla on valtakunnallisen Koko Suomi Tanssii -kampanjan (2017) yksi kuudesta kappaleesta. Teatterimuusikoksi vastavalmistunut (joulukuu 2016) laulaja on taitava tulkitsija ja löytää kappaleen sisäisen olemuksen.

Kokoonpano:
Laulu ja perkussiot: Siru
Taustalaulu ja viulu: Emma Piitulainen
Kitara: Emil Nordström
Keyboards: Johnny Nordström
Konsertin kesto n. 70 min.

Liput NetTicket.fi, Etelä-Pohjanmaan Matkailu Seinäjoella, Paukun Puodista tai palvelunumerosta 0600 399 499 (1€/min), Vaasan Studio Ticket ja Vaasan Prisma
Peruslippu 20 €
Eläkeläinen/opiskelija/alle 15-vuotias: 15 €
perhelippu 50 € (2 aik. 2 alle 15-vuotiasta): 50 €
Yrityspaketti 100 € - osta 5 lippua, saat kuudennen kaupan päälle!

Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Alajoki-sali
Kauppakatu 23
62100 Lapua

 

Takaisin