Pohojalaanen tykypäivä

Pohjalainen kokous- tai tykypäivä Trahteerin tapaan

Ilmajoella Koskenkorvan kylässä sijaitseva Koskenkorvan Trahteeri näyttävine pohjalaispihapiireineen tarjoaa mitä mainioimmat puitteet niin kokouksille, tykypäiville kuin saunailloillekin. Trahteerin Päivi-emäntä pitää huolen siitä, että pöytään katetaan "hyvää ja erikoosta", isännän tehtäviin taas lukeutuu mm. "saunoottaminen" ja tykyporukoiden kepeä liikuttaminen. Pihapiirissä sijaitseva Koskenkorva-museo esittelee suomalaista alkoholipolitiikkaa, ja museossa piipahdus on mitä mainioin lisäohjelmanumero kokous-, virkistys- ja ruokailijaryhmille.

Saunominen Koskenkorvan Trahteerissa on elämys! Annetaan löylyn, hyvän seuran sekä kylmän ja lämpimän kylvyn rentouttaa, ohrapellon reunalla ja jokimaiseman äärellä. Hassunhauskat Trahteerin saunatrikoot mahdollistavat "säädyllisen" sekasaunomisen. Soivat hyysit ja yhteys naapurin viinatehtaalta Pesutupaan houkuttavat ainutlaatuisuudellaan. Ennen ja jälkeen saunomisen runsaat trahteeripöydän antimet, tarinoiden kera kruunaavat saunanautinnon. Saunomisen höysteeksi voidaan varata ohjattua saunajoogaa tai vaikkapa Trahteerin kylpyläosaston palveluita aina luomuyrttikylvyistä isännän tarjoamiin viinahoitoihin (ulkoisesti) saakka.

Trahteerin uutuusohjelma on saunajooga, joka on saunomisen kaltainen konstailematon puolituntinen kokemus noin 50-asteisessa saunassa. Siinä yhdistyvät saunan hiljaisuus sekä joogaan pohjautuvat yksinkertaiset liikkeet, jotka tehdään istuen saunan lauteilla. Saunayogassa saunan mieto lämpö ja lempeät liikkeet purkavat kehon jännitystiloja. Liikkeiden avulla selkäranka, nivelet ja lihakset tulevat notkeammiksi ja vahvemmiksi. Samalla mieli lepää ja tulee levollisemmaksi. Mitä mainioin päätös esimerkiksi tykypäivälle!

Trahteerin saunatrikoot

Saunajooga

Kokous+sauna -paketti esim. 75 e / hlö (esimerkkihinta n. 20 hengen ryhmälle talvisaikaan)

Sis. Kokouslounaan ja kahvit, kokoustilan, alkoholittomat ruokajuomat, sekä Trahteerin saunapalvelut eli aitokiuassauna, kylmäkaivo, lämminvesiallas, saunatrikoot, pyyhkeet, talvella saunatakit, Reino- ja Aino-tossut. Lämpömattoja pitkin on turvallinen kulkea saunasta altaille. Lisämaksusta esim. bussikuljetukset Seinäjoelta.

Tykypäivän paketti esim. 75 e / hlö (esimerkkihinta n. 15 hengen ryhmälle)

Sis. Lounaan ja kahvit, Trahteerin isännän pihakisailut/ ulkoliikuntatuokio 1 - 1,5 tuntia, Koskenkorva-museon esittelyn sekä ohjatun saunajoogan 1/2 tuntia.

Kiinnostuitko?
Tiedustelut ja varaukset:
Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy/ Myyntipalvelu
Puh. (06) 420 9027, sähköposti, tai täytä Tarjouspyyntölomake

<< Paluu takaisin Virkistys- ja oheisohjelmat -etusivulle


 

Myyntiehdot: Matkapakettien esimerkkihinnat ovat vähintään 25 hengen ryhmälle, ellei toisin mainita. Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden ja koon mukaan. Majoituspaketit sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, ellei toisin mainita. Joka 16. vapaa, max. 2 ryhmässä (kuljettaja, matkanjohtaja). Pidätämme oikeudet hintojen ja sisällön tarkistukseen.  Hinnat sisältävät alv:n (Marginaalivero). Toimistomme ryhmämyyntiehdot