Liittokokoustreffit 18.-20.5.


Ilmoittautumislomake löytyy TÄSTÄ.


Alla vinkkejä ja poimintoja treffiviikonlopun ohjelmasta. Koko ohjelma pdf-muodossa löytyy TÄSTÄ.

Sisäänajo alkaa perjantaina klo 10 ja hotelli Sorsanpesän huoneet ovat käytössä klo 14 alkaen.

Kaupunkijuna-ajelulle voi osallistua joko klo 15.30 tai 16.45 lähtevällä vuorolla. Junassa on mukana Seinäjoki-opas, joka pitää huolen siitä että osallistujat eivät jää tyystin ilman kaupunkitietoutta! Kierroksen kesto on noin tunti. Varaamalla ajelun jo ennakkoon, pääset junan kyytin vitosella, paikan päälläkin on vielä mahdollisuus lähteä mukaan, tuolloin hinta ajelulle on 10 €.

Saunareissu Kalajärvelle on kokemisen arvoinen - kuljetus lähtee hotelli Sorsanpesän pihasta klo 17 ja retken kesto noin 3 tuntia. Takaisin hotellilla ollaan hyvissä ajoin ennen karaoken alkua ja jos retken jälkeen vatsassa kurnii, on hotelli Sorsanepsällä mahdollisuus maistuvaan noutopöytäruokailuun - tämäkin ennakkoon ostettaessa edullisempi! Kuljetus Kalajärvelle on maksuton - lähetämme retkestä toukokuun alkupuolella kyselyä, jossa voi sitten ilmaizta kiinnostuksensa lähteä mukaan - näin tiedetään sitten varata riittävä määrä kuljetuskapasiteettia.


Karaokelaulanta alkaa Sorsanpesällä perjantai-iltana klo 21!Lauantaiaamu aloitetaan aamiaisella! Hotellissa majoittuville se sisältyy huonehintaan, leirintäalueella yöpyvillä on mahdollisuus ostaa aamiaista joko hotellilta (ennakkoon tai paikan päällä) tai leirintäalueen kahvila-kioskista.

Opastettu kiertokävely Törnävän alueella alkaa klo 10. Kokoontuminen hotellin aulassa ja kävelyn kesto noin 1,5 tuntia. Kävelymatkaa kertyy noin 3km eli mukavat jalkineet jalkaan! Kävelyn aikana kierretään Törnävän kartanoaluetta, kuullaan tarinoita 1800-luvun kartanoajasta ja siellä vaikuttaneen Wasastjerna-suvun vaiheista sekä Törnävän saaren nykypäivästä mm. Provinssi järjestämispaikkana. Vieraillaan entiseen ruutimakasiiniin rakennetussa kirkossa ja piipahdetaan sitä ympäröivällä haustausmaalla. Kävelylle osallistuminen on maksutonta.

Liittokokousedustajille lauantai on kiireinen päivä, mutta muille tarjolla on päivän mittaan mm. kaupunkijuna-ajelua, jos se perjantain jäi väliin. Lähdöt lauantaina klo 12 ja 13.15 Sorsanpesän pihasta.

Kaupungin keskustaaan matkaa leirintäalueelta ja Sorsanpesältä tulee hieman vajaa 4km. Bussilla hurautat keskustaan hetkessä, bussinumerolla 1 - AIKATAULUT. Kauniilla säällä ja hyvät jalkineet jalassa kävelymatkaan menee kolmisen varttia, matkalla voi piipahtaa vaikkapa Mallaskosken Panimoravintolan upealla terassilla maistamaan paikallista olutta. Kaupungin keskustan ostosmahdollisuudet ovat mainiot ja kauppakeskukset ja pikku putiikit sijaitsevat lähes "kylki kyljessä". Kurkistahan TÄSTÄ. Ihania RAVINTOLOITA ja KAHVILOITA löytyy myös jokaisen makuun! Kaupungin museot, nähtävyydet ja tapahtumat löytyvät kattavasti VISITSEINÄJOKI-sivuilta. Ehdottomasti suosittelemme tutustumaan Alvar Aallon kohteisiin - kirkkomme Lakeuden Ristin torniahan kukaan ei voi olla huomaamatta.

Treffi-illallinen ja illanvietto ovat varmasti kaikille päivän kohokohta! Upeat puitteet "meidän" omalla stadionilla hakevat vertaistaan. Illanvietto alkaa klo 20 ja bussikuljetukset hotelli Sorsanpesältä lähtevät klo 19.45. Paluukuljetusten aikataulut vahvistetaan myöhemmin.Sunnuntaiaamuna voi jälleen aloittaa päivän aamiaisella, vetää hieman henkeä, pakkailla tavaroita ja suunnitella kotimatkaa. Mikäli kaupunki houkuttaa vielä jäämään - on sekin mahdollista. Suosittelemme lämpimästi paluumatkaa Ähtärin kautta - onhan ne Lymi ja Pyry nähtävä livenä!