Liittokokoustreffit 18.-20.5.

 

Alla vinkkejä ja poimintoja treffiviikonlopun ohjelmasta. Koko ohjelma pdf-muodossa löytyy TÄSTÄ.

Sisäänajo alkaa perjantaina klo 10 ja hotelli Sorsanpesän huoneet ovat käytössä klo 14 alkaen. Infopiste palvelee Hotelli Sorsanpesän aulassa perjantaina klo 12-21 ja lauantaina klo 9-13.

Kaupunkijuna-ajelulle voi osallistua klo 15.30 vuorolla. Junassa on mukana Seinäjoki-opas, joka pitää huolen siitä että osallistujat eivät jää tyystin ilman kaupunkitietoutta! Kierroksen kesto on noin tunti. Ajelun hinta on 10 € ja se maksetaan käteisellä paikan päällä ellet ole sitä ennakkoon varannut. 

Saunareissu Kalajärvelle on kokemisen arvoinen - kuljetus lähtee hotelli Sorsanpesän pihasta klo 17 ja retken kesto noin 3 tuntia. Takaisin hotellilla ollaan hyvissä ajoin ennen karaoken alkua ja jos retken jälkeen vatsassa kurnii, on hotelli Sorsanepsällä mahdollisuus maistuvaan noutopöytäruokailuun. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä innokasta! Maksuton kuljetus lähtee Hotelli Sorsanpesältä.


Karaokelaulanta alkaa Sorsanpesällä perjantai-iltana klo 21!



Lauantaiaamu aloitetaan aamiaisella! Hotellissa majoittuville se sisältyy huonehintaan, leirintäalueella yöpyvillä on mahdollisuus ostaa aamiaista joko hotellilta (ennakkoon tai paikan päällä) tai leirintäalueen kahvila-kioskista.

Opastettu kiertokävely Törnävän alueella alkaa klo 10. Kokoontuminen hotellin aulassa ja kävelyn kesto noin 1,5 tuntia. Kävelymatkaa kertyy noin 3km eli mukavat jalkineet jalkaan! Kävelyn aikana kierretään Törnävän kartanoaluetta, kuullaan tarinoita 1800-luvun kartanoajasta ja siellä vaikuttaneen Wasastjerna-suvun vaiheista sekä Törnävän saaren nykypäivästä mm. Provinssi järjestämispaikkana. Vieraillaan entiseen ruutimakasiiniin rakennetussa kirkossa ja piipahdetaan sitä ympäröivällä haustausmaalla. Kävelylle osallistuminen on maksutonta.

Liittokokousedustajille lauantai on kiireinen päivä, mutta muille tarjolla on päivän mittaan mm. kaupunkijuna-ajelua, jos se perjantain jäi väliin. Lähtö lauantaina klo 12 Sorsanpesän pihasta.

Kaupungin keskustaaan matkaa leirintäalueelta ja Sorsanpesältä tulee hieman vajaa 4km. Bussilla hurautat keskustaan hetkessä, bussinumerolla 1 - AIKATAULUT. Kauniilla säällä ja hyvät jalkineet jalassa kävelymatkaan menee kolmisen varttia, matkalla voi piipahtaa vaikkapa Mallaskosken Panimoravintolan upealla terassilla maistamaan paikallista olutta. Kaupungin keskustan ostosmahdollisuudet ovat mainiot ja kauppakeskukset ja pikku putiikit sijaitsevat lähes "kylki kyljessä". Kurkistahan TÄSTÄ. Ihania RAVINTOLOITA ja KAHVILOITA löytyy myös jokaisen makuun! Kaupungin museot, nähtävyydet ja tapahtumat löytyvät kattavasti VISITSEINÄJOKI-sivuilta. Ehdottomasti suosittelemme tutustumaan Alvar Aallon kohteisiin - kirkkomme Lakeuden Ristin torniahan kukaan ei voi olla huomaamatta.

Treffi-illallinen ja illanvietto ovat varmasti kaikille päivän kohokohta! Upeat puitteet "meidän" omalla stadionilla hakevat vertaistaan. Illanvietto alkaa klo 20 ja bussikuljetukset hotelli Sorsanpesältä lähtevät klo 19.30. Paluukuljetukset klo 23 alkaen ja viimeinen vuoro lähtee klo 00.30.



Sunnuntaiaamuna voi jälleen aloittaa päivän aamiaisella, vetää hieman henkeä, pakkailla tavaroita ja suunnitella kotimatkaa. Mikäli kaupunki houkuttaa vielä jäämään - on sekin mahdollista. Suosittelemme lämpimästi paluumatkaa Ähtärin kautta - onhan ne Lymi ja Pyry nähtävä livenä!