Jokilaivaristeilyt Seinäjoella

JOKILAIVARISTELYN VAKIOVUOROT JA TILAUSRISTEILYT 

Kaanaa Linesin jokiristeilyillä ryhmä tutustuu Seinäjokeen hieman erilaisesta näkökulmasta. Esittelyssä mm. kaunis kampusranta, teknologia- ja innovaatiokeskus Frami sekä mielenkiintoisen historian omaava Rakuunapuisto. Saattaapa risteilyllä nähdä vilauksen jopa joella asustavasta harmaahaikarasta. Risteilyn lähtöpaikkana on Uimahalli-Urheilutalon ranta Kirkkokadun varressa, Ravintolalaiva Barpuurin yhteydessä sijaitseva laituri tai Mallaskosken panimoravintolan laituri.l Katettuun Lakeuden Kutsu -jokilaivaan mahtuu kerrallaan 30 matkustajaa. 

Risteilyjen vakiovuoroja ajetaan toukokuun puolivälistä syyskuun loppupuolelle saakka. Vakiovuororisteilyn pituus on 30, 45 tai 90 minuuttia.
Katso vakiovuorojen aikataulu ja osta lippusi tästä

Tilausristeilyt:
Jokilaivaristeilyn voi varata myös omalle ryhmälle. Tilausristeily oheisohjelmineen ja ruokailuineen on loistava ohjelmanumero esimerkiksi syntymäpäiviä juhlistavalle, virkistyspäivän ohjelmaksi tai vaikka yrityksen asiakasristeilyksi! alk. 185 € / ryhmä 10 hlöä. Tilausristeilyn varaukset Etelä-Pohjanmaan Matkailun toimistosta puh. (06) 420 9023, tarjouspyyntölomake.

Esimerkkejä ohjelmallisista jokilaivaristeilystä alla olevista linkeistä:

Risteillen ja ruokaillen Seinäjoella

Risteilyllä ja kesäteatterissa

 jokilaiva