Härmän Kylpylä

 

 pääsiskäyntiweb
Keskellä laajoja lakeuksia Kauhavan Ylihärmässä sijaitseva Härmän Kylpylä tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kylpylä-, hyvinvointi-, ravintola- ja majoituspalvelut. Härmän Kylpylässä nautit päivittäin vaihtuvasta vapaa-ajan ohjelmasta ja voit harrastaa monipuolisesti sekä sisä- että ulkoharrasteita.
Kylpylän saunavalikoimaan kuuluvat suomalaisen saunan lisäksi turkkilainen yhteissauna ja ainutlaatuinen Kuuman Kiven Sauna.
 Altaalla

Kylpylämaailmasta löytyy 25 m ja 17 m altaat sekä kylmäallas. Keidasallas rentouttaa poreilla, vesiputouksella ja hierovalla vesisienellä. Perheen pienimmille löytyy kahluuallas sekä tenava-allas  liukumäkineen.

Vesileikkien lisäksi perheen pienimmät viihtyvät Nippe-Norsun VekaraViidakossa, josta löytyy mm. pallomeri, liukumäki ja seikkailusilta. Se on maksuton ja avoinna aamusta iltaan. Alueella voi leikkiä omatoimisesti tai ohjatusti, sinne on esteetön kulku ja tekemistä riittää kaikille alle 7 –vuotialle. VekaraViidakon lisäksi Kylpylän alueelta löytyy myös monipuolinen ulkoleikkialue.

 minisviittiweb

Kylpylän hotellissa on 150 huonetyypiltään kahden hengen huoneita ja tilavia perhehuoneita. Lisäksi myös kaksi Lakeus-suitea kuuluvat valikoimaan. Kaikki kylpylähotellin huoneet sijaitsevat päärakennuksessa kahdessa eri hotellisiivessä, saman katon alla.
Majoitushintaan sisältyvät vapaa kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö, vapaa-ajanohjelma, Taitopajan harrastusmahdollisuudet sekä runsas buffet-aamiainen.

 ruokalautanenwebbankettiweb

Ravintola Yölintu ja Lounatuuli muodostavat alueen suurimman yhtenäisen ravintolan.
Härmän Kylpylän legendaarinen buffet-pöytä on maankuulu. Ravintolan buffet-pöytä on katettuna aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä.
Suomalaisen tanssimusiikin ystävälle löytyy tanssitarjontaa viitenä iltana viikossa.

Välimerelliseen tyyliin sisustettu tilausravintola Banketti on 60-paikkainen Suomen ainut elämyksellinen ravintolamaailma, jossa voit nauttia välimerellisestä tunnelmasta kaikin aistein: nauttia herkullisesta ruoasta, kuunnella mereltä nousevaa sadetta joka kasvaa vähitellen ukkosmyrskyksi valoefekteineen....
Ravintola palvelee niin pieniä, intiimejä tilaisuuksia, kuin myös erilaisten juhlien ja kokousten pitopaikkana.

 wellnessweb

Anna itsellesi aikaa hyvään oloon ja hemmotteluun. Ylelliset hoidot, laadukkaat tuotteet ja rauhallisuus korostuvat Wellness-osaston hoitotarjonnassa.
Koko keho nauttii Kauneussalonki Komian Flikan kosmetologisista hoidoista. Kireät ja väsyneet lihakset rentoutuvat perinteisissä tai aromaattisissa hieronnoissa ja parafango-savihoidoissa.

 anssinjussinweb

Liikunta- ja vapaa-ajankeskus Anssin Jussin Areenan tilat soveltuvat niin tavalliselle liikunnan harrastajalle kuin huippu-urheilijallekin. 
Areenassa on mahdollista järjestää TYKY-päiviä, liikunta- ja virksityspäiviä, turnauksia sekä konsertteja.

Härmä Golf & Academy tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Monipuolisilta ja tasokkailta väyliltä saa haastetta kokeneempikin pelaaja ja golfista kiinnostuneille opetusta tarjoaa laadukas golfakatemia.

 Härmän Golf

Lisäksi lähistöllä olevia mukavia kohteita ovat mm. Elämyspuisto Powerpark, Puukkotehdas Iisakki Järvenpää, Kauhavan Kangas-Aitta ja taiteilija Juhani Palmun galleria.

Tutustu Etelä-Pohjanmaan Matkailun ryhmille kokoamaan teatterilomaan Härmän Kuntokeskuksessa.

www.harmankuntokeskus.fi